[Officiële site] Strakke Buik Bijbel (2023)

En Om Die Platte of Strakke Buik Van Je Dromen Te Krijgen

Door: Oscar Helm

5 Feiten Die Je Absoluut Moet Begrijpen Om Jouw Perfecte Buik Te Krijgen

[Officiële site] Strakke Buik Bijbel (1)

Wist je dat:

 • "Normale" buikspieroefeningen als Crunches en Situps"wel aardig" zijn ... maar misschien wel de minst effectieve oefeningen voor buikspieren en een platte, strakke buik?
 • De dieetmarkt en voedingsindustrie tegen de consument liegt over wat je wel en niet moet eten om af te vallen ... en dit doen omdat ze dan meer "gezonde" en "light" producten kunnen blijven verkopen?!
 • ... Je je geld niet hoeft te verspillen aan dure en gevaarlijke afslankproducten en pillen ... ?
 • ... Dat saaie en eentonige "Cardio" zeker niet de beste en snelste manier is om vet te verbranden? ... Er zijn namelijk tientallen makkelijkere, leukere en betere methodes en oefeningen om snel en effectief af te vallen ...
 • ... En dat producten zoals de "Ab Crunch," "Sauna Riem" en dat soort troep er NIET voor hebben gezorgd dat de modellen in die reclames er zo goed uitzien!

Deze modellen hebben hun mooie lichaam verdiend aan slimme, effectieve en correcte manieren van eten en bewegen; iets wat ook jij gaat leren in mijn boek "Strakke Buik Bijbel".

"Stil keek mijn vriendin naar het goddelijke stel dat uit het water kwam, ik wist niet of ik jaloers moest zijn, of medelijden moest hebben"

Keek mijn toenmalige vriendin watertandend naar de man, of adorerend naar de vrouw? Hoe ongemakkelijk ik van de situatie ook werd, ik kon niet wegkijken.

Het enige moment dat ik weg kon kijken was om een kleine vergelijking te maken met die platte buik op het strand.... en wat ik onder mijn borst had hangen.

Ik was zo, zo, zo jaloers....

Ik keek niet eens naar die sexy vrouw, maar naar de man, hij had alles dat ik niet had:

 • Zelfvertrouwen (duidelijk te zien aan zijn lichaamstaal)
 • Een strakke sexy buik
 • Een gezond en fit lichaam
 • Bijna geen buikvet
 • Vrouwen over het hele strand naar hem keken
 • Zelfs mannen keken naar hem
 • En het aller aller ergste.... Mijn partner keek naar hem

Als je je ook maar een beetje in de jaloezie, adoratie en onzekerheid van mij kan herkennen dan hoop ik dat je precies hetzelfde meemaakt als ik. Dit was namelijk de dag dat ik besloot dat het genoeg was, en dat er verandering zou komen. Ik besloot dat het komende jaar volledig gewijd zou worden aan het ontdekken van het geheim van een goddelijk lichaam.

Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor mijn toenmalige vriendin. Ze keek namelijk niet alleen naar de man, maar ook naar de vrouw. Zij had hetzelfde probleem als ik, haar genen zaten niet mee en was daar stik jaloers over.

Als ik iets erger vind dan mijn eigen onzekerheid en verdriet, dan is het wel die van mijn vriendin.

Genoeg is genoeg, mijn levensverandering begon

We hadden op dit moment al een hele hoop gedaan om af te slanken en een mooi lichaam te krijgen. We hebben zowat alle populaire boeken gelezen en alle standaard oefeningen geprobeerd.

Niets hielp, en dat was de reden dat ik die avond al onze boeken zonder pardon in de vuilnisbak gooide. "Wat doe jij nou in hemelsnaam?" zei mijn vriendin.

"Nou schat," reageerde ik "weet je wat echt gestoord is? Hetzelfde keer op keer herhalen en toch een ander resultaat verwachten." Mijn vriendin haalde haar schouders op en liep weg, ze kende mij en wist dat als ik iets echt wilde, ik ervoor zou gaan ook. Dus ben ik in de 2 jaar die er op volgde als een bezetene bezig geweest.

Deze keer heb ik niet alle populaire marketingtechnisch succesvolle boeken en producten erbij gepakt. Ik heb alle wetenschappelijke onderzoeken gelezen over het onderwerp. Alle boeken van mensen die vanuit passie voor het onderwerp schreven of producten maakten, en niet voor geld.

Deze keer heb ik gekeken naar mensen zonder agenda. Ik heb vele fitte mensen aangesproken. Mijn vraag aan hen was "Wat doe je wel en wat doe je niet?"

Het ging niet zonder slag of stoot, het lukte niet gelijk en er waren zelfs twee seminars waar ik uit irritatie (vanwege de algemeenheid van de informatie) halverwege ben weggelopen. Langzamerhand kwam ik er achter wat werkte. En zodra mijn vriendin de resultaten zag begon ze me na te doen. Beetje bij beetje transformeerde wij.

Wonderbaarlijk genoeg waren wij het sexy stel op het strand geworden en heb ik twee vrienden met hetzelfde probleem geholpen er vanaf te komen. En dat allemaal op deze leeftijd.

Na deze enorme boost in zelfvertrouwen en heel wat motivatie van mijn vriendin begon ik online coaching te geven, en hielp ik vele mensen die voorheen niet verder kwamen dan een jojo effect.

Maar om eerlijk te zijn ben ik vooral een gek die zich het liefst bezig houdt met theorie en ontwikkeling, en niet met bedrijfsvoering. Om deze reden heb ik besloten te stoppen met coaching en al mijn opgedane kennis in een boek te stoppen.

Het resultaat kan je hieronder bemachtigen in mijn "Strakke Buik Bijbel". Ik had nooit van te voren gedacht dat ik een methode zou ontwikkelen die voor iedereen geschikt is ongeacht hun genen, leeftijd of startlichaam.

Het is zelfs geschikt voor de mensen die zich voorheen tegen hebben laten houden door de onderstaande punten...

Waarom Het De Meeste Mensen Niet Lukt Om Buikvet Te Verliezen

Behalve het niet kennen van de bovenstaande feiten, zijn er verder drie grote redenen dat het mensen niet lukt om hun strakke mooie buik te realiseren:

 1. HET IS TE MOEILIJK EN NIET LEUK – Via de "gebruikelijke" manieren om vet te verbranden en buikspieren te krijgen is het niet alleen saai, maar ook nog eens ontzettend moeilijk. Elke dag rennen op een loopband en het doen van honderden pijnlijke "situps" is geen pretje. Geen wonder dat mensen na een aantal dagen of weken afhaken. Gelukkig is Strakke Buik Bijbel NIET gebaseerd op deze langdradige en slopende "Cardio."In plaats daarvan staat de Strakke Buik Bijbel vol met leuke, uitdagende en veelzijdige oefeningen! Deze zijn nooit saai, wisselen altijd af, en zijn ultraeffectief in het creëren van je droombuik.
 2. MENSEN KRIJGEN NIET SNEL GENOEG RESULTAAT – Zelfs de mensen die het wel een tijd volhouden, merken dat het na een aantal weken of maanden nog steeds niet het resultaat geeft waar ze op gehoopt hadden. Zelfs de meest gemotiveerde mensen haken hier meestal door af...

  Gelukkig heb ik met de "Strakke Buik Bijbel" ervoor gezorgd dat je WEL snel resultaat krijgt. Sterker nog: ik heb een 100% "Niet goed geld terug" garantie! Mocht je niet binnen de kortste keren het resultaat krijgen dat jij wilt – krijg je gewoon meteen zonder poespas het volledige bedrag teruggestort op je rekening.

 3. MENSEN WETEN NIET PRECIES OF ZE ALLES GOED DOEN – Omdat zowel de voedingsindustrie als de dieetmarkt ervoor zorgen dat er tegenstrijdige, foute en misleidende informatie in de rondte gaat, weet bijna niemand wat ze doen. Ook weten mensen niet waarom ze iets doen. Daarom raken ze na een tijdje soms de weg kwijt in alle tegenstrijdige en foute informatie.

In de Strakke Buik Bijbel leg ik altijd uit WAAROM je iets wel of niet doet – daardoor weet jij altijd PRECIES wat je doet en WAAROM je iets doet. Zelfs in tijden van twijfel zal je altijd op je eigen kennis kunnen terugvallen.

De Strakke Buik Bijbel

Mijn Recepten Boek/Ebook Heb Ik De "Strakke Buik Bijbel" Genoemd:
De Beste Tips voor een Strakke Buik Incl. 50 Overheerlijke Recepten

[Officiële site] Strakke Buik Bijbel (2)

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nathanial Hackett

Last Updated: 26/04/2023

Views: 6773

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nathanial Hackett

Birthday: 1997-10-09

Address: Apt. 935 264 Abshire Canyon, South Nerissachester, NM 01800

Phone: +9752624861224

Job: Forward Technology Assistant

Hobby: Listening to music, Shopping, Vacation, Baton twirling, Flower arranging, Blacksmithing, Do it yourself

Introduction: My name is Nathanial Hackett, I am a lovely, curious, smiling, lively, thoughtful, courageous, lively person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.